2016. március 11., péntek

Zöldséges bulgur mozzarella-val

Ma egy könnyű, tavaszi ebédet ajánlok nektek. Jön a négynapos ünnep, mondhatnám, hogy ennek tiszteletére trikolor lett, de valójában nem ezért, hanem mert ezek voltak a hűtőben. Ha tehetitek, töltsetek a hétvégén időt a szabad levegőn és a napsütésben mozgással, pihenjetek sokat és egyetek friss zöldséget és gyümölcsöt. Mára ennyi, rövid írás, rövid recept.


Zöldséges bulgur mozzarellaval
Hozzávalók 2 személyre:
1 paradicsom
1 fél kígyóuborka
1 lilahagyma
1 fél cukkini
2 gerezd fokhagyma
3 ek olíva olaj
1 zacskó mozzarella

Egy fél csészényi bulgurt 10 percig főzök, közben  felaprítom a zöldségeket. Amikor a bulgur megfőtt, leöntöm róla a vizet, hozzáadom a zöldségeket. Mozzarellával és zöld teával könnyű tavaszi ebéd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails