tag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post4664730062953914849..comments2023-06-10T12:29:12.963+02:00Comments on Bor, só, meg a héja: Gorgonzolás fusilli karamellizált körtével, pirított serrano-val és rukkolávalBor, só, meg a héjahttp://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-16287675303382760112010-01-21T21:20:29.384+01:002010-01-21T21:20:29.384+01:00kösz Anyez, és igen, ez feldob :)!
az idővel kapc...kösz Anyez, és igen, ez feldob :)!<br /><br />az idővel kapcsolatosan meg, igen: valahogy így...bár nem állíthatom, hogy idő szakértő lennék :)<br /><br />pusszBor, só, meg a héjahttps://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-46142671833919715112010-01-18T13:41:15.526+01:002010-01-18T13:41:15.526+01:00Szia Zsóka,
hááát én nagyon bírom az írásaidat! Há...Szia Zsóka,<br />hááát én nagyon bírom az írásaidat! Hátha ez kicsit feldob...és gondolj arra, hogy a jó munkához, főzéshez, íráshoz, bloghoz, szóval minden jóhoz idő kell. Ja és a mennyiségnél fontosabb a minőség! You know what I mean...<br />Pussz,<br />AnyezTóth Grétahttps://www.blogger.com/profile/03595772041436635400noreply@blogger.com