tag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post7550003024214828400..comments2023-06-10T12:29:12.963+02:00Comments on Bor, só, meg a héja: Datolyás balzsamecetben glazírozott csirkemell gorgonzolás burgonyapürévelBor, só, meg a héjahttp://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-88595280066127455722009-12-31T12:36:30.483+01:002009-12-31T12:36:30.483+01:00csak belekeverem kedves Mákvirág :)csak belekeverem kedves Mákvirág :)Bor, só, meg a héjahttps://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-15475477215078714692009-12-30T21:05:51.834+01:002009-12-30T21:05:51.834+01:00Több fűszert is kipróbáltam, de őszintén eddig a ...Több fűszert is kipróbáltam, de őszintén eddig a majorannás ízlett a legjobban!<br />A fentieket, amit írtatok, azt belepürézitek, vagy csak belekeveritek?Mákvirághttps://www.blogger.com/profile/17514795260217600865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-7930623710858103562009-12-23T09:09:02.666+01:002009-12-23T09:09:02.666+01:00Ányez,
körtével már igen, aszalt paradicsommal még...Ányez,<br />körtével már igen, aszalt paradicsommal még nem próbáltam, biztos szép rusztikussá teszi. Rukkolát is szoktam beletenni,ebbe is szándékoztam, de vásárlásnál a memóriám sajnos random töröl :) Ami a karamellizált hagymát illeti, nos....ma úgyis készítek ajándékba, kicsit megmentek belőle, ez nagyon felcsigázott, szóval köszönöm a szuper tippeket :)<br /><br />puszBor, só, meg a héjahttps://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-73473773548739380632009-12-23T08:46:12.705+01:002009-12-23T08:46:12.705+01:00E, és milyen fűszereket teszel a pürébe? Kíváncsi ...E, és milyen fűszereket teszel a pürébe? Kíváncsi vagyok :)<br /><br />ZsókaBor, só, meg a héjahttps://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-77649810223375217312009-12-22T21:11:16.177+01:002009-12-22T21:11:16.177+01:00ez is jól hangzik...pürébe szoktam aszalt parit te...ez is jól hangzik...pürébe szoktam aszalt parit tenni vagy rukolát, de a csúcs a karamellizált hagyma és sült körte!!!!!!!!Tóth Grétahttps://www.blogger.com/profile/03595772041436635400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1737072260304158789.post-74690598262929434322009-12-21T11:47:42.937+01:002009-12-21T11:47:42.937+01:00Nagyon jók a képek! Én eddig fűszereket szoktam a ...Nagyon jók a képek! Én eddig fűszereket szoktam a bpürébe tenni, de a sajtot is kipróbálom majd:-)) EMákvirághttps://www.blogger.com/profile/17514795260217600865noreply@blogger.com